Tyson - R.I.P.

Tyson

REST IN PEACE

29.09.2005 - 30.08.2016


_____________________________________________________________________________________


Tyson var en super lækker hanhund, som vi købte kort tid efter vi mistede vores tidligere schæfer. Tyson var 13 uger gammel da vi fik ham hjem, en rigtig lille ballademager.


Tyson var en meget selvsikker og dominant hanhund. Han hvilede utrolig meget i sig selv og havde en jern-vilje uden lige. Han var fræk, stædig, elskelig, loyal, humoristisk og var alt i alt en helt fantastisk hund som vi nød at dele vores hverdag med.

Jeg var utrolig stolt af at have min dejlige hund med rundt, da alle som mødte ham syntes han er ligeså fantastisk en hund som vi her i huset gjorde:)


Tyson gik til lydighedstræning ved DcH Hobro og senere hos Utika (www.utika.dk), hvilket var rigtig godt både for ham og jeg.

Efterfølgende gik vi til træning med ham hos DcH-Vesthimmerland: i 2010 fik Tyson og jeg vores oprykninger til B-klasse. Han klarede sig rigtig godt i C-klassen, hvor han både opnåede 1. pladsen og 2. pladsen. Han elskede at være med ud at træne og ydede altid sit bedste.Tysons oplysninger

Stambogs navn   Tyson (tidligere: Kappelgaard's Tyson - Tyson er overflyttet til DKK)

Stambogs nr.      DK00382/2011

Fødselsdato        29-09-2005

Højde                 67 cm

Vægt                  39 kg

HD                      A

AD                      00

MDR1                 +/+ (Fri)

DM                     N/DM (Bærer)Titler

Dansk Champion - DKCH

Dansk Veteran Vinder 2013 - DKVV13

Dansk Veteran Vinder 2014 - DKVV14

Dansk Veteran Vinder 2015 - DKVV15

Klub Veteran Champion - KLBVCH


Brugs resultater

DCH: C-Class

DKK: LP1

Bestået FærdselsprøveJeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv, som jeg sidder her og i morges har måtte sige farvel til vores fantastiske gamle dreng, Tyson. En hund, som virkelig har sat sine spor ikke mindst hos os, men hos rigtig mange mennesker.

Hvordan kan en hund efterlader så stort et hul :'( savnet til ham er ubeskriveligt allerede og kan slet ikke forestille mig hvordan vores hjem kommer til at være uden ham.


Jeg ved alle tænker at de har den bedste hund i verden, men jeg ved at jeg havde. Det fakta at han har berørt så mange mennesker og fået så mange til at smile, beviser for mig at han virkelig var en ener - en "once in a lifetime" hund med den aller bedste personlighed.


Vores hjem er tomt uden vores gamle dreng :'(


Må du hvile i fred


Verdens bedste ven, en god dreng, en stolt far og mange andre ord som ikke findes lige nu, er i dag kl. 9.00 stået op på himlen, sammen med solen som den konge han var. Tyson du var vores store og første dreng og blev starten på noget stort. Starten på Bedablanco og og mange ting derefter, men du er her jo endnu, i alle dine hvalpe, sammen med solen som den store konge og i vinden der blæser, så helt væk bliver du aldrig.

Tyson var glad til det sidste prik ved dyrlægen i dag og viste os at det var helt i orden, hvad dagen skulle starte med, for han var desværre blevet syg og gammel og træthed og smerten kunne selv ikke han løbe fra.

Tyson ville være fyldt 11 i efteråret, men tog bort på en flot sommerdag.

Giv hals du gamle