Om os

Om os

Vi, Betina og Daniel Bach Nielsen, bor i Nørager i Nordjylland. Sammen har vi vores skønne døtre Liva fra marts 2013, Ella fra oktober 2014 og vores søn Emil fra juni 2016.

Jeg, Betina, ejer min egen hundesalon - Nørager Hundesalon. Salonen ligger hjemme, hvilket betyder tiden med hvalpe er noget nemmere og giver meget mere tid til de små når de er her :) Jeg er uddannet veterinærsygeplejersker og har, inden jeg åbnede salonen i 2020, arbejdet i smådyrspraksis. Jeg er uddannet hundetræner ved DCH Vesthimmerland.

Daniel har også egen virksomhed - DBN MultiService. 

 


Vi har kennelmærke i DKK.

Vi har valgt at kalde vores kennel BeDaBlanco, da vi mener det repræsentere os på en god måde:

Be = Betina

Da = Daniel

Blanco = Hvid


Vi er medlem af:

DKK

KHKG (Klubben for Kvæg Hyrde og Gårdhunde), som vores race er en del af.

 


Det er vigtigt for os at vi ikke har flere hunde end vi har tid og overskud til dem alle, derfor vælger vi fra tid til anden at udstationere nogle af vores hunde, så de får deres egen familie, hvor netop de kan være i fokus.

Hvis du synes det lyder interessant alt det her med at være udstationerings familie, så tag endelig kontakt til os.


De hunde som bruges  i avl hos os er udstillet med min. Excellent i åbenklasse. (Selvom der fra januar 2013 ikke længere er udstillingskrav for racen)

Derudover ville de som min. være HD og AD tjekket, de vil også være tjekket for MDR1 og DM.

Ingen af vores Hvid Schweizisk Hyrdehund med mere end B i HD-graden eller ED-graden 1, ville blive brugt i vores avlsprogram.

Vores tæver ville ikke blive sat i avlen før de er fyldt 21 mdr. Vores hunde bliver som min. lydighedstrænet.Vores hunde bor sammen med os på et dejligt lille landsted i udkanten af Nørager, hvor grunden er indhegnet.

Kommende hvalpe ville vokse op inde i huset sammen med os.

Som opdrætter er vi bevidste om vigtigheden i at socialisere hvalpene mens de er hos os. Der vil derfor blive lagt stor vægt på dette, hvalpene ville have mødt andre hunde, børn og voksne.

Vores hunde ville være velegnet som familiehunde, brugshunde og udstillingshunde

 


Ud over hunde har vi også en masse andre spændende dyr.


 


Foder


Det er vigtigt for os at vores hunde får et foder af høj kvalitet.

Noget af det vi lægger stor vægt på ved et foder, er at det indeholder en høj animalsk procent del, som også har en stor biologisk værdi - altså høj optagelighed.

Og ikke mindst er det vigtigt at det har en god smagelighed, så hundene synes det er interessant.Vi har også stiftet bekendskab til BARF principperne.

Jeg er meget interesseret i at mine hunde får et godt foder, som de fungerer optimal på og har derfor udforsket det at råfodre dem, hvilket var yderst interessant.

BARF står for Biological Approbiate Raw Food (Biologisk Rigtigt Råt Foder).